AJD Installatiebedrijf stelt zich voor.

Na jaren werkzaam te zijn geweest in Overijssel, zijn wij gevestigd in Almere.
Wij hanteren zeer scherpe prijzen in offertes die duidelijk zijn voor u. De vragen en ideeën van u staan altijd centraal en daarom luisteren wij altijd naar u.


Waarom AJD installatiebedrijf?


wij zijn gediplomeerd, In bezit van de certificaten, Nen3140, Vca diploma, Storingsdienst die wel werkt 24 uur per dag en in het weekend of feestdagen.
Wij hanteren geen voorrijkosten, en belangrijk een eerlijk advies op al uw vragen. AJD installatie geeft open offertes en gespecificeerde facturen die duidelijk zijn voor u. Om deze reden komen wij ook graag even geheel vrijblijvend bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en ideeën te bespreken om de offerte zo scherp mogelijk op te maken voor u.

Wat kan AJD installatiebedrijf voor u betekenen ?

Alle elektra in uw woning of bedrijf, waaronder Keuringen op de installatie, inspectie, reparatie, onderhoud, voorbereiding van leidingen voor keukens, tuinverlichting, vernieuwen of op maat aanpassen van meterkasten, wij plaatsen van stopcontacten, tuinverlichting, voorbereiding van keukens etc. voor particulier of bedrijf,
loodgieterswerk, plaatsen of reparatie van diverse kranen, aanleggen van water en gasleidingen, geperst kunstof of koper.
Als partner van Kpn, Telfort en Xs4all verzorgen wij ook al uw wifi en internet.
alles onder één dak, en één aanspreekpunt.


Garantie


Wij werken op kwaliteit, dus alleen A-merk producten, en alles met 5 jaar garantie.
Het elektra werk wordt volgens de normen NEN1010 en NEN3140 uitgevoerd, zodat u zonder zorgen uw installatie kunt gebruiken.
Wij werken schoon, dit houdt in dat wij zo min mogelijk uw ruimte vervuilen door directe afzuiging van stof, en direct na de werkzaamheden ook alles schoon achterlaten voor u.
Mocht u toch nog vragen hebben u kunt ons altijd bellen voor geheel vrijblijvend advies.