Uw elektricien voor de aanleg van elektra.

Het aanleggen van stopcontacten, vervangen of vernieuwen van groepenkasten, het uitbreiden van uw groepenkast, het verhelpen van een storing of aanleggen van u tuinverlichting, uw installatie keuren volgens de Nen 1010 en Nen3140 keuringen, Wij doen het allemaal! Onze ervaren elektriciens garanderen een optimale veiligheid en verzorgen een snelle reparatie bij storingen. Voor al uw klussen op het gebied van elektriciteit neemt u dus contact op met AJD Installatiebedrijf.


Bedrading en Meterkasten

Met een deskundige bedrading in huis bent u gegarandeerd van een veilige en goedwerkende stroomvoorziening. De elektriciens van AJD Installatiebedrijf verzorgen niet alleen het trekken van bedrading, maar kijken ook met u naar de juiste plaatsing van (extra) stopcontacten. Ook voor het vervangen of vernieuwen van de groepenkast en het installeren van nieuwe automaten of stoppen bent u bij ons aan het juiste adres.


Verlichting in en om het huis

Een goede verlichting en het juiste schakelmateriaal in uw woning of bedrijfsruimte is van groot belang. Helder licht helpt bijvoorbeeld bij uw productiviteit in de werkkamer, terwijl een zacht sfeerlicht gezelligheid brengt naar de woonkamer. Ajd Installatiebedrijf schetst voor u een slim lichtplan uit, met als resultaat een goed zicht en fijne sfeer in huis. Bij goed licht horen mooie schakelaars en lampen, ook deze monteren wij vakkundig.Offerte aanvragen?

Voor het verhelpen van een lekkage, het ontstoppen van riool of sanitair en de aanleg van water- of gasleidingen, neemt u contact op met AJD Installatiebedrijf. Onze Elektriciens staan altijd voor u klaar!